ΦΟΡΤΩΝΕΙ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες αυτής της ηλικίας και αποσκοπούν στην ενίσχυση της συναισθηματικής, κοινωνικής και πολλαπλής νοημοσύνης. Στις δράσεις μας χρησιμοποιούμε «καλούς αγωγούς» μάθησης, όπως παιχνίδια, καλλιτεχνική έκφραση, ψηφιακές εφαρμογές, κιναισθητικά παιχνίδια, τουβλάκια Lego, σετ πειραμάτων, βιβλία, επιτραπέζια και οπτικοακουστικό υλικό, για να μπορέσει το παιδί να πάρει όσο γίνεται περισσότερα ερεθίσματα, να βιώσει συναισθηματικές μαθησιακές εμπειρίες και να αποκτήσει δεξιότητες. Τα τμήματά μας ξεκινούν από τις αρχές Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στα τέλη Μαΐου, αλλά, καθώς κάθε μήνας έχει αυτοτελές περιεχόμενο, μπορεί κάποιο παιδί να εγγραφεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Το παιδί σας μπορεί να έρχεται μία μόνο φορά την εβδομάδα, σε δράση που διαρκεί 80 λεπτά. Επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ημέρες , προσφέρετε στο παιδί σας ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης έκφρασης και δημιουργίας, σύμφωνα με όλους τους τύπους νοημοσύνης. Οι δράσεις περιλαμβάνουν δυο συναντήσεις Πολλαπλής Νοημοσύνης και δυο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ;

Οι ομάδες αποτελούνται αυστηρά από 6 παιδιά το περισσότερο, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρούμε και να ασχολούμαστε με κάθε παιδί ξεχωριστά και, επιπλέον, να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

Μπορείτε να κάνετε προκράτηση θέσης στο τμήμα που σας ενδιαφέρει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, μέσω τηλεφώνου ή e-mail ή ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας. Η κανονική εγγραφή γίνεται με τη λήψη της νόμιμης απόδειξης (προεξόφληση 4 εβδομάδων) και της κάρτας παρακολούθησης δράσεων. Δεν υπάρχει ξεχωριστό κόστος εγγραφής ή υλικών που θα χρησιμοποιήσει το παιδί σας, το ποσό των διδάκτρων αφορά μονάχα στις τέσσερις (4) συναντήσεις του μήνα.

Μπορείτε να κάνετε προκράτηση θέσης στο τμήμα που σας ενδιαφέρει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, μέσω τηλεφώνου (2810 210022) ή e-mail (kalosagogos@gmail.com) ή ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας. Η κανονική εγγραφή γίνεται με τη λήψη της νόμιμης απόδειξης (προεξόφληση 4 εβδομάδων) και του φακέλου παρακολούθησης δράσεων. Δεν υπάρχει ξεχωριστό κόστος εγγραφής ή υλικών που θα χρησιμοποιήσει το παιδί σας, το ποσό των διδάκτρων αφορά μονάχα στις τέσσερις (4) συναντήσεις του μήνα.


ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ & ΩΡΑΣ

Κάθε δύο μήνες δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο project αφιερωμένο σε ένα είδος νοημοσύνης. Ο μήνας διαρθρώνεται σε τέσσερις (4) συναντήσεις, δηλαδή μία κάθε εβδομάδα, καθεμία με δικό της θέμα. Ο συνδυασμός δράσεων Πολλαπλής Νοημοσύνης και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής βοηθά τα παιδιά να δουλέψουν το project απ’ όλες τις πλευρές και να αποκτήσουν σφαιρική αντίληψη επί του θέματος

Διαθέσιμες ημέρες: Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή
Διαθέσιμες ώρες:16.30–17.50 ή 18.00–19.20 ή 19.30–20.50

Δημιουργείται νέο τμήμα μέρα και ώρα επιλογής σας, εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα (4) παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο τμήμα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν δύο επιλογές: είτε το παιδί σας ενσωματώνεται σε ήδη υπάρχον τμήμα σε άλλη μέρα ή και ώρα που σας ενδιαφέρει, είτε μπαίνετε σε λίστα αναμονής, ώσπου να δημιουργηθεί τμήμα με συνομήλικα παιδιά τη μέρα και ώρα που επιθυμείτε.

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ


Απαντάμε σε κάθε e-mail μέσα 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2810-210022.