ΦΟΡΤΩΝΕΙ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΤΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν διαρκώς, δεν αρκεί απλά ένα πτυχίο ή ένα μεταπτυχιακό. Χρειάζονται πολλές δεξιότητες που θα χτίσουν ένα εργασιακό προφίλ σίγουρο, ικανό και παραγωγικό. Η ημερίδα αυτή στοχεύει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δομήσουν σωστά ένα προφίλ αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη σχετικά με τη σύνταξη του βιογραφικού, προετοιμασία για τις συνεντεύξεις, αλλά και τη διαδικτυακή επαγγελματική παρουσία.

Θεματικές:
 1. Οργάνωσε σωστά το βιογραφικό σου
 2. Βρες τον κλάδο που σου ταιριάζει
 3. Αποκωδικοποίησε τις αγγελίες εργασίας
 4. Προετοιμάσου αποτελεσματικά για τη συνέντευξη εργασίας
 5. Δημιούργησε ένα δυνατό επαγγελματικό προφίλ στα Social Media


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Καθώς η τεχνολογία, η παγκόσμια οικονομία και ο διεθνής ανταγωνισμός μετατρέπουν την εργασιακή ασφάλεια σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, απαιτούνται νέα εργαλεία για να πετύχουμε στο χώρο εργασίας.

Όλο και πιο συχνά ακούμε και παρατηρούμε ότι η συναισθηματική νοημοσύνη βοηθά στην παραγωγικότητα και στην αποτελεσματικότητα. Ας παρατηρήσουμε, όμως, τι επιπλέον οφέλη έχουμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα, αν αξιοποιήσουμε και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους σκεφτόμαστε, την Πολλαπλή μας Νοημοσύνη. Η Ελένη Γαρυφαλάκη, συγγραφέας του βιβλίου "Πολλαπλή Νοημοσύνη", προτείνει ένα διήμερο πρόγραμμα επιμόρφωσης σχετικά με τη συναισθηματική και πολλαπλή νοημοσύνη στο χώρο της εργασίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο της καριέρας τους: να εμπνεύσουν τους άλλους και να δημιουργήσουν καινοτόμες ιδέες.

Θεματικές:
 1. Επαναπροσδιόρισε τους εργασιακούς σου στόχους
 2. Έλεγξε κίνητρα και συναισθήματά σου
 3. Επικοινώνησε αποτελεσματικά στο χώρο εργασίας
 4. Δημιούργησε καινοτόμες ιδέες
 5. Απόκτησε νέες δεξιότητες και ικανότητες
 6. Ενδυνάμωσε τη φωνή σου και δώσε έμπνευση στην ομάδα


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

BUSINESS COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Είσαι γεμάτος από ιδέες και έμπνευση, αλλά αισθάνεσαι αδύναμος να προχωρήσεις παραπέρα και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου; Ίσως, πάλι, να αισθάνεσαι μπλοκαρισμένος ή αναποφάσιστος, λόγω των συνεχών αλλαγών και ανακατατάξεων που συμβαίνουν γύρω σου. Η ημερίδα αυτή έχει στόχο να σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς και να δεις πρακτικά πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και να βελτιώσεις την εικόνα της επιχείρησής σου.Θεματικές:
 1. Δώσε κίνητρα στον εαυτό σου
 2. Από την ιδέα στην πράξη (Idea Digging)
 3. Δημιούργησε μια δυνατή ομάδα
 4. Επικοινώνησε σωστά το μήνυμά σου online
 5. Διαχείριση κρίσεων στο χώρο εργασίας
 6. Απόλυτος ηγέτης ή εμπνευσμένος συντονιστής;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ